instagram Sessiz ve Kaybolan Mesaj Gönderme

İnstagram , uygulamadaki genel mesajlaşma deneyimini geliştirmek için düşünceli DM (doğrudan mesajlar) özellikleri sunar. Örneğin karşınızdaki kişinin meşgul olduğunu veya bir toplantıda olabilme ihtimali üzerinde duruyorsanız, sessiz mesaj kullanabilir ve devamlı bildirimlerle karşınızdaki kişiyi rahatsız etmeyebilirsiniz. İnstagram Sessiz ve Kaybolan mesajları nasıl kullanacağız gelin hep birlikte öğrenelim.

Acil olmayan bir mesaj ise ve acil bir cevap beklemiyorsanız, sessiz mesajı kullanabilir ve alıcıyı rahatsız etmemiş olursunuz. Gönderilen mesaj doğrudan instagram gelen kutusuna gidecektir ve bildirim yapmayacaktır. Kişinin gelen mesajı ancak Instagram’ı açtığında görebilecektir.

Instagram, mesajlaşma üzerinde size daha iyi kontrol sağlar ve kullanıcıların gizliliklerini korumaya yardımcı olan bir dizi kurallara sahiptir. Lafı fazla uzatmadan Instagram sessiz mesajları yerinde inceleyelim.

İnstagram Sessiz Mesaj Atma

Alıcının telefonu “Rahatsız Etmeyin” modunda olsun veya olmasın, sessiz mesajlar telefonlarında bir bildirim oluşturmaz. Artık instagram sessiz mesajların ne kadar yararlı olabileceğini öğrendiğinize göre, onları nasıl kullanacağınızı gösterelim.

Adım 1: Telefonunuzda instagram‘ı açın.

Adım 2: Mesajlar gelen kutusuna gidin.

adım 3: Sessiz mesaj göndermek istediğiniz konuşmayı açın.

Adım 4: Bir mesaj yazmadan önce @sessiz yazın. @ yazdığınızda, Instagram sessiz işlevini kullanmanızı önerir, üzerine dokunun, boşluk düğmesine basın ve mesajı başlatmaya başlayın.

Adım 5: Ve hazırsınız gönder düğmesine basın .

instagram sessiz ve kaybolan mesajPin

Instagram’da rastgele mesajlar göndermek istediğimizde, konuşmadaki diğer kişiyi rahatsız etmemek için sessiz mesajı kullanırız.

İnstagram Web’de Sessiz Mesaj Gönderebilir misiniz?

Evet, sessiz mesaj gönderme özelliği Instagram web’de mevcuttur. Sadece Instagram mobil uygulamaları ile sınırlı değildir. Uyarı olmadan mesaj göndermek için Instagram web’de aynı @sessiz komutunu kullanabilirsiniz.

Sessiz Mesajlar Instagram Gruplarında Çalışır mı?

Instagram grup konularına kolayca sessiz mesajlar gönderebilirsiniz. Sadece kişisel konuşmalarla sınırlı değildir.

İNSTAGRAM KAYBOLAN MESAJLAR GÖNDERİN

Telegram’daki Gizli Sohbet gibi , Instagram’da da kaybolan mesajlar gönderebilirsiniz. Şirket buna Vanish modu diyor ve herkes konuşmadaki mesajı okuduktan sonra mesajları otomatik olarak silmektedir. Bu, Instagram’ın sohbeti güvenli ve sorunsuz hale getirmek için yaptığı başka bir girişim. Size Instagram’da Kaybolan mesaj modunu nasıl etkinleştireceğinizi ve kaybolan mesajları nasıl göndereceğinizi gösterelim.

Adım 1: Instagram’ı açın ve kaybolan mesajları göndermek istediğiniz konuşmayı seçin.

Adım 2: Kaybolan mesaj modunu etkinleştirmek için alttan yukarı kaydırın (mesaj kutusunun hemen üstünde).

Adım 3: Hareketi bırakın, Instagram karanlık bir arka planla kaybolma modunu etkinleştirecek ve sohbette bazı gizli emojiler yağdıracaktır.

Adım 4: Diğer kişi, Instagram kaybolan bir mesajı gösteren noktalı bir daire görecektir.

İnstagram sessiz ve kaybolan mesajPin

Alıcı mesajı açıp okur okumaz, her iki taraftan da kaybolacaktır. Bu hile, hassas medya veya tek kullanımlık şifreleri Instagram üzerinden paylaşmak için kullanışlıdır.

Instagram Kaybolan mesaj modu, siz onu konuşmadan kapatana kadar kaybolan mesaj modunda kalacaktır. Bunu nasıl devre dışı bırakabileceğiniz aşağıda açıklanmıştır.

Adım 1: Kaybolan mesaj modunu etkinleştirdiğiniz Instagram konuşmasını açın.

Adım 2: Kaybolma modunu kapatmak için alttan yukarı kaydırın.

Instagram Kaybolan Mesaj Modu ile İlgili Bilinmesi Gerekenler:

İlginizi Çekebilir: Whatsapp Mesaj Neden İletilmiyor?

  • Birisi kaybolma modunda ekran görüntüsü almaya çalışırsa, Instagram diğer kişiyi eylem hakkında bilgilendirir.
  • Instagram kaybolma modunda metin kopyalayamaz, paylaşamaz veya iletemezsiniz.
  • Kaybolma modu yalnızca kişisel konuşmalarla sınırlıdır. Aynı şeyi grup sohbetlerinde yapamazsınız.
  • Daha önce bir Instagram ile bağlantı kurmadıysanız, kişi kaybolma modunda size mesaj isteği gönderemez.
  • Kaybolma modunda diğer kişiye güvenirken emin olun. Alıcı, sohbet içeriğini kaydetmek için her zaman başka bir uygulama veya cihaz kullanabilir.

    İnstagram Sessiz Ve kaybolan Mesaj İle Sohbetleri Daha Faydalı Kullanın

    Instagram’daki sessiz mesajlar, farklı bir saat dilimindeki birine mesaj yazarken de kullanışlıdır. Alıcı muhtemelen uykudadır ve sürekli açılan pencerelerle onları rahatsız etmek istemezsiniz. Instagram’da sessiz veya kaybolan mesajları nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz? Kullanım durumunuzu aşağıdaki yorumlarda paylaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Yorum yapın

Grupanda