Android Telefonu iPhone Yapmanın 4 yolu

Android Telefonu iPhone yapmak ve ios gibi görünmesini isteyen bir kişi olabilirsiniz. Android’in özelleştirmelere yönelik esnekliği sayesinde, deneyiminizi ilerletmek için hareket destekli başlatıcıları kullanabilirsiniz . Bunun yanı sıra, ana ekranı özelleştirmek ve daha çok iOS gibi görünmesini sağlamak için Google Play Store’da birkaç iyi uygulama edinebilirsiniz. Bunu yapmanın birkaç yolu var. Ana ekranınızın farklı yönlerini ve anında kullanıcı ara yüzü ile nasıl etkileşim kurduğunuzu değiştirecek bir başlatıcı kullanabilirsiniz. Ayrıca ayrı ayrı kurabileceğiniz ve uygulayabileceğiniz simgeler ve tema paketleri var. Birlikte, aradığınız o çok beğenilen iOS görünümünü elde etmenize yardımcı olacaktır. başlayalım:

Android ios Değişimi İçin En İyi uygulamalar

1. İOS 14

iOS 14 birçok yeni özellik getiriyor ve oldukça önemli. Benzer bir deneyim yaşamak için Launcher iOS 14’ün Android telefonunuzun ana ekranını canlandırmasını sağlayabilirsiniz. Varsayılan olarak, dock 4 uygulama simgesini destekleyebilir ve çoğu sistem simgesi iOS uygulamaları için olanlara benzer. Ayrıca, uzun bastığınızda bir menü ile tamamlanan jiggle efektini elde edersiniz.

Aslında, sağa kaydırmak, widget’ları tekrar ekleyebileceğiniz / kaldırabileceğiniz widget alanını ortaya çıkaracaktır.

Geliştirici, başlatıcıyla dikkate değer bir iş çıkardı ve bir iPhone ekranı gibi görünmesi sizi şaşırtacak. Alttan kaydırmak, işlevsel ve pürüzsüz olan Kontrol Merkezini ortaya çıkaracaktır.

Tüm simgeler artık ana ekranda düzenlenmiştir ve bir klasöre dokunmak tanıdık bulanık açılır pencereyi ortaya çıkaracaktır. Ana ekranınızı yeniden tasarlamak ve iOS gibi çalışmasını sağlamak için çok etkili bir uygulamadır.

Uygulama reklam destekli ve bir ayara her dokunduğunuzda yanıp sönüyorlar ki bu sinir bozucu. Bu, bu uygulamanın tek üzücü kısmı ve bunları bir uygulama içi satın alma ile kaldırmanın da bir yolu yok. Dolayısıyla, bu uygulama gerçek iOS hissine en yakın olanı sunsa da, reklamlar eğlenceyi öldürüyor.

Android Telefonu iPhone YapmaPin

2. KONTROL MERKEZİ IOS 14

Son uygulamada Kontrol Merkezi’ni çok tartışmadım çünkü oldukça sınırlayıcı ve iOS 14’teki gibi seçenekleri değiştirmenin bir yolu yok. Bu uygulama bunu değiştiriyor ve Kontrol Merkezi üzerinde çok daha fazla kontrol sahibi olmanıza izin veriyor. Tıpkı iOS gibi görünür ve çalışır (neredeyse) ve özellikleri hızlı bir şekilde etkinleştirebilir / devre dışı bırakabilirsiniz.

Yeni eklenen kontrol merkeziyle çakışacağından ekranın altındaki gezinme menüsü düğmelerini devre dışı bırakmanız gerekeceğini unutmayın. Her ikisine de sahip olmayı seçerseniz, onu asmadan önce çok fazla pratik yapmanız gerekecektir. Bir şeylerin anında yapılmasını istediğinizde zaman alıcı.

İlginizi çekebilir: Wifi Araması Nedir ? Vo-Wifi Ne işe Yarar?

Başlatıcı iOS 14’ün geliştiricisi, Kontrol Merkezi iOS 14’ü yaptı ve aynı sorundan muzdarip – onları kaldırmanın yolu olmayan çok fazla reklam. Her iki uygulama da sözlerini yerine getiriyor ve ana ekranınızın görünümünü ve işlevlerini tamamen değiştirecek.

3.Android Telefonu iphone yapma IOS 11 STİLİ

Belki de bütün meseleye ihtiyacın yok ya da istemiyorsun. Ana ekranınızın çalışma şeklini seviyorsunuz ancak görünümünü değiştirmek istiyorsunuz. Simge paketlerine göz atmalısınız ve ilki iOS 11 Stili. Bir simge paketi

yararı, en sevdiğiniz başlatıcıyı kullanırken uygulama simgelerini değiştirebilmenizdir. Sadece simge paketini kurun ve hazır olmalısınız.

Varsayılan olarak birçok başlatıcıyı destekliyor ancak kullandığım Microsoft Launcher’ı desteklemiyor. Sizin durumunuz buysa, başlatıcı ayarlarınızı açın ve görünüm menüsü altında (genellikle) iOS 11 Stil simge paketini seçin. Tüm sistem simgeleri artık iOS 14’e benzeyecek.

İlginizi Çekebilir: Akıllı Telefon Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Uygulama reklam desteklidir, ancak uygulama içi satın alma ile kaldırabilirsiniz. Play Store’da bahsediliyor. Ancak, uygulamanın içinde yükseltme seçeneği bulamadım.

indirin iOS 11 Style

4.Ekranı Kilitle ve Bildirimler iOS 15

Denklemin son kısmı, kilit ekranı ve ekranınızda bildirimleri nasıl görüntülediğidir. Yine, iOS farklı çalışır ancak bu küçük uygulama, tüm bu UI öğelerini Android telefonunuza getirmenize yardımcı olacaktır.

İsteğe bağlı ve kaldırılabilen tanıdık meşale ve kamera simgelerini alırsınız. Ardından, buna göre gruplandırılmış bildirimler vardır ve bunları görüntülemek veya reddetmek için sola kaydırabilirsiniz. Tüm görünüm ve his, müzik uygulaması gibi widget’lar için bile iOS arayüzüne aittir.

Ekranı Kilitle ve Bildirimler iOS 15 indirin

İlginizi Çekebilir

Yorum yapın

Grupanda