Udemy Ücretsiz Kurslar Nasıl Bulunur?

Çoğumuz bir şeylerde uzmanlaşmak için kurslardan yardım alıyoruz. Son zamanlarda ise artık bu kurslar elimizin altında ve bir tık kadar yakınlar. Fakat her şey bu hizmetin karşılığında ödemeniz gereken ücretler mevcut. Fakat bu teknoloji çağında bilgi bu kadar erişilebilir bir halde iken ücret ödemek zorunuza gidebilir. Udemy ücretsiz kurslar veya udemy bedava kurs bulma nasıl oluyor?

Udemy kurslarının çoğu makul görünse de bazıları gerçekten yüksek fiyatlı. Peki bunlara ücretiz sahip olmanın bir yolu var mı? Elbette kurs hazırlayan kişilerin hepsi ücretli hazırlamıyor. Udemy ücretsiz kurslara Veya ilk dağıtımda bir miktar kursiyeri ücretsiz programa katabiliyor. 

Udemy Nedir?

Online olarak kurs hazırlayan kişiler ile bu kişilerin bilgilerinden faydalanmak isteyen kursiyerleri bir araya getiren online kurs sitesidir. Bu platformda hesap açıp online veya daha önceden hazırlanmış dersler mevcut olup, dilediğiniz kursa kayıt yapabilir ve ömür boyu bu kurstan faydalanabilirsiniz.Udemy, online eğitim platformudur. Kullanıcılar, farklı konuları öğrenmek için birçok farklı ders sunan bir dizi eğitmen tarafından oluşturulan video derslerinden yararlanabilirler. Udemy, kullanıcıların çeşitli konularda beceri kazanmasına ve kariyerlerini geliştirmesine olanak tanır.

Udemy Ücretsiz Kurslar Nasıl Bulunur ?

Udemy’den ücretiz kursları bulmak hesabımıza eklemek için neler yapmalıyız?

  1. Udemy websitesine gidin ve giriş yapın veya üye olun.
  2. Arama kutusunda “ücretsiz kurs” yazın ve arama butonuna tıklayın.
  3. Filtre seçeneklerinden “Ücretsiz” seçeneğini belirleyin.
  4. Sonuçlar arasından ilginizi çeken kursları inceleyin ve istediğiniz kursa kaydolun.

1-Udemy Sitesi Üzerinden Ücretiz Kurs Bulmak:

Udemy.com internet sitesine giriş yapın. ve daha sonra arama kısmına “ücretsiz” yazın. çıkan sonuçlar tüm ücretsiz kurslardır. Bunların tamamına hesap açtıktan sonra ücretsiz bir şekilde kayıt olabilirsiniz. Burada bulacağınız kurslar ücretsiz olarak tanımlanmış kurslardır. Peki Ücretli olup anlık veya haftalık ücretsiz olan kursları nasıl bulacağız? İşte burada ikinci seçenek devreye girecektir.

Udemy Ücretsiz KurslarPin

2- Disc Udemy Sitesinden Ücretsiz Kursları Bulmak

Disc udemy yabancı kaynaklı bir site olup maksadı insanları ücretsiz kurslar ile buluşturmaktır. Fakat ücretsiz kursların yanında kursları ücretsiz yapan kupon kodlarını tespit edip yayınlamaktadır. Aslında siz disk udemy üzerinden bulduğunuz kursu ücretsiz yapabilmek için kupon kodu alırsınız. Yapmanız gerekenler basittir.

Udemy Ücretsiz KurslarPin
  1. discudemy sitesine giriş yapın.
  2. “All Cupons” seçenegini tıklayın.
  3. Beğendiğiniz kursu seçin. tıklayın.
  4. Kurs sayfasında “Take Course” Butonuna basın.

Kurs kuponu linki direk olarak karşınıza çıkacaktır. Burada linke tıkladığınızda sizi direk udemy resmi sitesinde o kursa atar ve otomatik olarak kupon kodunu kursa işler ve o kurs artık ücretsiz olarak ömür boyu sizin olacaktır. hepsi bu kadar!

İlginizi Çekebilir: Youtube Premium İndirimli Almak

Udemy bedava kurs bulma, disc udemyPin

Disk udemy sitesi uluslararası tüm dillerde kurslar için çalışmaktadır. İstediğiniz dilde eğitim bulabilir ve bilgi deneyiminizi arttırabilirsiniz. Bugünlük bu kadar arkadaşlar aklınıza takılanları konu altından sorabilirsiniz. Şimdilik hoşçakalın.

İlginizi Çekebilir

Yorum yapın

Grupanda