Aliexpress Neden TC istiyor?

Aliexpress neden tc istiyor? Üye güvenliğini ve adil bir ticaret ortamını sağlamak amacıyla istemektedir. TC kimlik numarası, üyenin kimliğini doğrulamada kullanılır ve ödeme ve teslimat işlemlerinde kullanılabilir. Ayrıca, üye kayıt sürecinde gerekli bilgilerin doğru ve eksiksiz bir şekilde girilmesi, ürünlerin doğru adrese teslim edilmesi veya problem durumunda müşteri hizmetlerine başvurulması için de TC numarası gereklidir. Aliexpress, müşteri güvenliğini ve güvenli bir alışveriş ortamı sunmak için TC numarasını isteyebilir.

Aliexpress TC kimlik İstiyor mu?

Aliexpress bizden artık TC kimlik numaramızı istiyor. Bu TC kimlik numaralarını ne yapacak dersiniz? Artık Aliexpress vergiler dahil sisteme geçtiğinden dolayı bu bilgiye ihtiyaç duyuyor. Detaylı bilgi için Aliexpress Vergiler Dahil Alışveriş yazımızı ziyaret edebilirsiniz.

Aliexpress’e TC Verilir mi?

evet verilir.AliExpress üzerinden yapılan alışverişlerin güvenliği ve doğruluğunun sağlanması amacıyla, müşterilerin kimliğini doğrulamak için TC kimlik numarası istenebilir. Artı olarak gümlük işlemlerinizin vergiler dahil olması için gereklidir. Ayrıca, kredi kartı bilgilerinin doğru olduğunun doğrulanması ve ödeme işlemlerinin daha güvenli hale getirilmesi amacıyla da TC kimlik numarası talep edilebilir.

Aliexpress TC kimlik no Hatası Nasıl Düzeltilir?

Bu hata Tc kimlik numaranızı sisteme kaydetmediğiniz için çıkıyor. Bu hatdan kurtulamak için aşağıdaki aşamaları takip edebilirsiniz:

İlk yapmanız gereken aşağıdaki gibi menüden, “hesabım” seçeneğine tıklıyoruz .(görsel 1)

Aliexpress Pasaport BilgisiPin

Önümüze açılan pencerede üst kısımda kullanıcı resminiz bulunuyor. Resme tıklıyoruz.(Görsel 2)

Aliexpress Neden TC istiyorPin

Bu profil resminden sonra üye merkezine ulaşıyoruz ve burada da tekrar sol köşedeki resme tıklıyoruz(Görsel 3)

görsel 3Pin

Profil resmine tıkladıktan sonra “hesap ayarları” bölümüne ulaşıyoruz. profil resminizi , kullanıcı adınızı , mail adresini değiştirebileceğiniz alan. He tabi “sevkiyat adresi” bölümüde burada  bulunmatadır. Sevkiyat adresi bölümüne tıklıyoruz .(görsel4)

Aliexpress Neden TC istiyor?Pin

Görsel 4

Açılan sayfa sizin varsayılan adresinizi düzenleyeceğiniz ekranı açacaktır. Burada en alta iniyoruz ve pasaport bilgisi kısmını dolduruyoruz.

Aliexpress Neden TC istiyor?Pin

İşte her şey bu kadar! Artık sorununuz çözüldü. Keyifle alışverişinize devam edebilirsiniz. Bugünlük bu kadar . Aklınıza takılanları konu altından sorabilirsiniz. 

İlginizi Çekebilir

“Aliexpress Neden TC istiyor?” üzerine 13 yorum

  1. Merhaba bende aliexpressden sipariş vermek istiyorum ama vergi ile birlikte ne kadara mal olur mesela 66.31 ne kadar neredeyse tüm ürünler bu kadar.Bu kaç lira?

    Yanıtla
  2. Arkadaşım tc no rakamların en sonunda bir boşluk bırakmışsındır. Tc no nuzu tekrar yazınız sonunda boşluk bırakmayın. ?

    Yanıtla
    • Merhaba,

      Varsayılan adresi düzetmediğinizi düşünüyorum. Düzelttiğiniz adresin en altında “varsayılan adres olarak kullan” butonu var onu aktif edin.

      Syg

      Yanıtla
  3. Merhaba anlatım için teşekkür ederim ama aynısını yaptım ama hala aynı sorun devam ediyor pasaport bilgisi hatası

    Yanıtla
    • Meerhaba,

      Adres düzenleme ekranında en altta bulunan “varsayılan adres olarak kullan butonunu aktif edin. Birde böyle deneyin.

      Syg

      Yanıtla
Yorum yapın

Grupanda