Çin Yeni Yılı Ne Zaman? Aliexpress Ne Zaman Tatile Giriyor?

Grupanda’dan herkese merhaba! Bildiğiniz üzere Çin yeni yılı ne zaman olacak, Çin halk cumhuriyeti ile ilgilenen ve Aliexpress gibi Çin menşeili sitelerden alışveriş yapanlar için önemledir. tatili yaklaşıyor. Aliexpress’ten alışveriş yapanlar için uzun bir süre kargolama olmayacak. Çünkü Çin yeni yeni yılında Çin halkı uzun bir süreliğine tatile çıkıyor.

Çin’de Kutlanan Yeni Yıl ve AliExpress’teki Fırsatlar

Çin’de kutlanan geleneksel Yeni Yıl ya da Bahar Bayramı, genellikle 21 Ocak ile 20 Şubat tarihleri arasında değişen Gong Xi Fa Cai gibi farklı festivallerle kutlanır. Bu dönemde, Çin’de insanlar aileleriyle buluşur, geleneksel dans gösterileri izler, özel yemekler yer ve birbirlerine hediye verirler. Çin’de yeni yıl tatili genellikle 15 günlük bir süreçtir.

AliExpress ve Çin Yeni Yılı

AliExpress, Çin merkezli bir e-ticaret platformu olarak bu dönemi özel fırsatlar ve kampanyalarla değerlendirmektedir. Çin Yeni Yılı sürecinde, AliExpress genellikle büyük indirimler, özel teklifler ve promosyonlar sunar. Bu dönemde hemen hemen her tür üründe çeşitli indirimler ve avantajlı fiyatlarla karşılaşabilirsiniz.

Çin Yeni Yılı süresince, AliExpress üzerinde özellikle Çin menşeli ürünlerde ve bazı popüler kategorilerde (giyim, ev elektroniği, oyuncaklar vb.) indirimler görmek mümkün olabilir. Ayrıca, bu dönemde yapılacak alışverişlerde, genellikle özel Çin Yeni Yılı temalı kampanyalar ve etkinlikler de kullanıcılara sunulmaktadır.

çin yeni yılı ne zamanPin

AliExpress’te Çin Yeni Yılı dönemi, genellikle yoğun bir alışveriş dönemi olup, kullanıcılar için çeşitli fırsatlar sunmaktadır. Kampanyalar genellikle çeşitli ürün kategorilerini kapsar ve özellikle bu dönemde indirimli alışverişin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Yeni yıl dönemi için AliExpress’in sunduğu fırsatları ve indirimleri takip etmek için, platformun resmi internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden duyurulan kampanyaları inceleyebilir ve bu döneme özgü avantajları değerlendirebilirsiniz.

Bu süreçte Aliexpress ve diğer Çin alışveriş sitelerinden alışveriş yapılabiliyor ama siparişleriniz tatilden sonra gönderilecektir.

Aliexpress’ten Eğer alışveriş yapacaksanız ocak ayının son haftasından önce tamamlarsanız, kargonuz Çin yeni yıl tatilinden önce kargoya verilecektir.

Aslında Çin’de bu sene için çoğu kargo firması çalışacağını açıkladı. Fakat aliexpress ve diğer Çin alışveriş sitelerindeki çalışanlar tatile çıkacağından, satın aldığınız ürünler gecikmeli olarak kargoya verilecektir.

İlginizi Çekebilir:Aliexpress Müşteri Temsilcisi İle Nasıl İletişime Geçilir?

Bu tarihten sonra verdiğiniz siparişler ne zaman gönderilecek?

Bununla ilgili tam bir bilgi olmamasına rağmen aliexpress çalışanlarının ortalama şubatın 2 haftası iş başı yapacakları tahmin ediliyor. Eğer aceleniz var ise satıcı ile iletişime geçmeden alışveriş yapmayın.

Sonuç olarak, Çin Yeni Yılı dönemi, hem Çin’de hem de AliExpress’te özel bir anlam taşır. Bu dönemde alışveriş yapmayı planlıyorsanız, AliExpress’in sunabileceği fırsatları takip etmekte fayda var.

Aklınıza takılan soruları konu altından sorabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Yorum yapın

Grupanda