TR Aliexpress’ten Alışveriş Yapılır mı?

Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere “tr.aliexpress’ten alışveriş yapılırmı?” Konusundan bahsedeceğiz. Gelin hep birlikte inceleyelim.

Bu site aslında AliExpress global sitesine benzeyen, Fakat sizleri farklı ürünlere kampanyalara yönlendiren, alibaba grubuna ait bir sitedir.Alışveriş yapmanızda herhangi bir sakınca yok, fakat sizi daha pahalı ürünlere yönlendirdiğinden global siteden alışveriş yapmanızı öneriyoruz. Global sitede daha uygun ürünler göreceksiniz. Bir örnek vericek olursak; “flash deal” ürünleri global site ve tr.aliexpress’te farklıdır. Sizleri istediği ürünlere yönledirdiği için avantajlı bir alışveriş yapamayacaksınız.

TR Aliexpress'ten Alışveriş Yapılır mı?Pin

tr.aliexpress sitesinin tek avantajı Türkçe olmasıdır. Türkçe kullanmak için, AliExpress mobil uygulamasını indirerek alışverişlerinize devam edebilirsiniz.Mobil uygulama Hem daha avantajlı fiyatlar sunacaktır, hem de tr.aliexpress gibi kalbur üstü fiyatlara yönlendirmeyecektir.

Aliexpress Mobil uygulamasının avantajlarını şöyle sıralayabiliriz:

  • Mobil uygulamada Türkçe dil seçeneği bulunmaktadır.
  • Mobil uygulamada herşey çok basite indirgenmiştir. Ve herkesin kullanabileceği düzeydedir.
  • Jetonlar ve Kuponlar bulunmaktadır.
  • Mobil uygulamada ürünler , global siteden daha uygun fiyatlıdır.

Bir püf nokta , ürünleri Türkçe dil seçeneği olsa bilse ingilizce olarak arayın. Daha uygun fiyatlı ürünler çıkacağını göreceksiniz.

Grupanda bol tasarruflu iyi alışverişler diler. Şimdilik hoşçakalın.

İlginizi Çekebilir

Yorum yapın

Grupanda