Gastroclub Nedir? Ne işe Yarar?

Herkese Merhaba!

Genellikle hepimizin yaşadığı sıkıntıların başında gelen hafta sonu tatilini nasıl geçireceğim? hangi mekana gitsem? güzel bir mekan nerede bulabilirim? acaba yemekleri nasıldır ? fiyatları uygun mudur? vs . bunun gibi bir çok soru ile kafamızı yoruyoruz. Özellikle yeme-içme konusunda bu problemi yaşıyoruz. Gastroclub sayesinde, bu soruları ortadan kaldıracak size en uygun ve en çeşitli menüleriyle dolu mekanlarla, hayatınıza heyecan ve mutluluk katmak için yardımcı oluyor.

Gastroclub Nedir? Ne işe Yarar?Pin

Gastroclub Nedir?

500’den fazla mekanda size istediğiniz hizmeti sunan gastroclub Türkiye’nin ilk ve tek elit yeme içme kulübüdür.

Gastroclub avantajlarından faydalanmak için, gastroclub kartınız veya mobil kart uygulaması olması gerekmektedir.

Nasıl Üye Olunur?

öncelikle mobil uygulamasını indirmelisiniz, sonra mail adresiyle kayıt yapiyorusunuz.daha sonra istediğiniz paketi satın alarak indirimlerden faydalanmaya başlayın. İndirimli paket için “Gastroclub üyeliklerinde %50 indirim” konusunu ziyaret etmeyi unutmayın!

Gastroclub Nedir? Ne işe Yarar?Pin

Gastroclub Nasıl Kullanılır?

Öncelikle mobil kart yada gastroclub kartı olması şarttır.Keyfinize uygun paketleri sunan bu hizmet ile istediğiniz üyelik paketi satın alıyorsunuz. Daha sonra istediğiniz mekanı seçip size olan indirimleri görüyorsunuz. Tek tıkla rezervasyon yapıyorsunuz. Tabi ki ilk başta alınan kart yada mobil uygulama kartınızı mekandaki görevli arkadaşa göstermeniz gerekmektedir.

Nerelerde kullanılır? 

İstanbul başta olma üzere 5 büyük ilde hizmet vermektedir. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Çeşme ve Bodrum’da 700’den fazla anlaşmalı restoranda GastroClub ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz.

Gastroclub Nedir? Ne işe Yarar?Pin

Gastroclub Avantajları Nelerdir?

ilk olarak istediğiniz zaman istediğiniz yerde sınırsız kullana bilirisiniz. ortalama indirim oranları %10 ile %50 arasında değişmektedir.Herhangi bir indirim adedi belirtmediğinden , sınırsız olarak faydalanabilme özelliği en büyük avantajlarındandır.Hergün artan üye iş yeri sayısı ve indirim üyeleri ile büyüyen avantajları ile , Bir çok lüks mekanda indirimli olarak faydalanabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Yorum yapın

Grupanda