Alibaba ve Aliexpress Arasındaki Fark Nedir?

Alışverişin bilge pandası grupanda dan herkese selam! Bugün merak ettiğiniz üzere alibaba.com ve aliexpress sitesi arasındaki farka değineceğiz.

Alibaba ve Aliexpress Birbirinden Farkı iki Kuruluşmudur?

Aslında alibaba.com sitesiyle aliexpress siteleri birbiriyle iştirak bağlantılı iki firmadır. Aynı firmanın iki farklı tüketiciye hitap etmesinden dolayı böyle bir ikilem mevcut.

Alibaba.com Nedir?

Alibaba.com, dünya çapında milyonlarca alıcı ve tedarikçiye hizmet veren küresel toptan ticaret için lider bir platformdur. alibaba.com’daki üyelerin çoğu, büyük sipariş miktarlarında ticaret yapan üreticiler, ticaret şirketleri veya satıcılardır.

Alibaba.com Sitesinden Nasıl Alışveriş Yaparım?

bu platformda toptan satışlar yapılmaktadır. alibabacom sitesinde küresel çapta satış yapan fabrikalarla iletişime geçerek ürün hakkında tüm detaylar konuşulabilmektedir. Alibaba.com sitesinden alışveriş yapabilmenin yolu ithalat yapma belgeleri olan ve dış ticaretle ilgiligerekli donanıma sahip, tüzel veya gerçek kişililteki firmalar içindir. Burada perakende satış olmadığından, bireysel olarak alışveriş yapamazsınız . Bundan sebeble alibaba sitesi aliexpress i kurarak küresel çapta perakende satış yapmaktadır.

Alibaba ve Aliexpress Arasındaki Fark Nedir?Pin
internet alışverişlerimizde güvenli siteleri tercih etmeliyiz.

Aliexpress Nedir?

AliExpress, küçük miktarlarda fabrika fiyatlarında kaliteli ürünler sunan global bir perakende pazar yeridir. Sipariş tutarınız 1 ürün kadar düşük olabilir ve Alıcı Koruma hizmetini kullanarak güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Fabrika fiyatına olsa da her ürün Çin’de ucuza mal edilememektedir. Giyim ayakkabı gibi sektörlerde Türkiye daha avantajlı fiyatlara sahip olduğunu belirteyim.

Aklınıza takılan bişey kalmamıştır umarım. Sorularınız için konu altından soru bırakabilirsiniz. İyi alışverişler dileriz. Bir sonraki konuda görüşmek dileğiyle şimdilik hoşçakalın.

İlginizi Çekebilir

“Alibaba ve Aliexpress Arasındaki Fark Nedir?” üzerine bir yorum

Yorum yapın

Grupanda