A101 Alışveriş Çeki-Kartı Nasıl Alınır?

A101 marketler zinciri kendi bünyesinde kullanılmak üzere limitini kendinizin belirleyebileceği A101 alışveriş çeki-kartlarını müşterilerine sunuyor. Bu kartları dilerseniz kendiniz için dilerseniz de ihtiyacı olan insanlara yardım amaçlı veya sevdiklerinize hediye amaçlı vermeniz mümkün. Bu hediye çekleri iki seçeneğe sahip birisi hediye çeki diğeri de sanal çektir. Bu çekler kart olarak da adlandırılabiliyor. Limiti aşılmadığı sürece A101 marketlerinden ürün sınıflandırılması ya da kısıtlaması yapılmadan istenilen her türlü alışveriş yapılabiliyor.

 Hediye Çeki ve Sanal Çek Arasındaki Farklar Nelerdir?

 A101 hediye çeki bir kart şeklinde elden alınabiliyor ve vermek istediğiniz kişiye alışveriş yapabilmesi için somut bir şekilde bir kart vermiş oluyoruz, yani yüz yüze görüşülüp kart sahibine ulaştırılabiliyor.

 A101 sanal çek ise telefon üzerinden onaylatıp SMS ile göndermek istediğimiz kişiye ulaştırabiliyoruz. Bu sayede alıcıya daha kolay bir şekilde ulaştırmış oluyoruz.

 A101 Alışveriş Çeki-Kartı Nasıl ve Nereden Alınır?

 Bu kartların her ikisini de Hediye Çeki ve Sanal Çek olarak satın almak isteyenler A101 marketlerinden limitlerini belirleyerek ve gerekli ödemeyi yaparak satın alabilirler. Hediye Çeki A101 marketlerden kart şeklinde sunuluyorken Sanal Çek yine A101 marketler aracılığı ile telefon yoluyla SMS üzerinden alımı gerçekleşebiliyor.

 A101 Alışveriş Çeki-Kartı Limiti Nasıl Belirlenir?

 A101 Hediye Kartı ve A101 Sanal Kart limitinizi 50, 100, 150, 200 TL olarak belirleyebilirsiniz. En az 50 TL en fazla 200 TL olarak limit aralığı belirlenmiş durumdadır.

a101 alışveriş çekiPin
A101 Alışveriş Çeki-Kartı Nasıl Alınır? 3

 A101 Hediye Çeki Nasıl Kullanılır?

 A101 hediye kartına ya da A101 sanal karta sahip olan kişiler limitlerini aşmayacak şekilde istedikleri ürünlerin alışverişinde kullanabilirler. Hiçbir ürün alamama durumu söz konusu değildir. İstedikleri ürünleri bu kartlar ile alabilirler. A101 hediye kartı ya da A101 sanal kart limiti bitene kadar tek seferde ya da bir kaç sefer alışveriş yapabilirler. Tek seferde tüm limiti bitirme şartı yoktur. Limit bittikten sonra alışveriş yapılamaz.

İlginizi çekebilir: Şok Market Online Alışveriş Nasıl Yapılır?

 A101 sanal kart için çekin verileceği kişinin telefon numarasına ihtiyacınız olacaktır. Çekin verileceği kişinin telefon numarasına SMS yolu ile PİN kodu ve çek numarası gönderilecektir. Sanal kart sahibi bu çek numarası ve PİN kodu ile alışveriş yapabilecektir. Sanal kartı kullanım süresi 2 yıldır. 2 yılsonunda kullanılmayan bakiyeler iptal edilecektir.

İlginizi Çekebilir

Yorum yapın

Grupanda