Kadın Çantası Alırken Dikkat Etmeniz Gereken 5 Husus!

Kadınların kombineleri arasında yer alan kadın çantası günümüzde birçok çeşidi bulunmaktadır. Kadın çantası alırken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar vardır. Kadınlar çanta konusunda çok hassas olmaktadır. Şık bir çanta koluna takan kadın kendisini çok iyi hisseder. Çanta seçerken birçok özellik ararlar. Bazı kadınlar moda için bazıları ise ihtiyaç duydukları için çanta alırlar. Bugün sizlere kadın çantası alırken dikkat etmeniz gereken 5 husus hakkında bilgi verelim:

1.Kadın Çantasının Genişliği Ve Boyutu:

Yeni bir çanta almaktaysanız ilk önce çantanın boyutunu ön plana çıkarmak gerekir. Çantanın boyutu kişiye göre farklı olur. Bazı kadınlar yanlarına birçok eşya aldıkları için büyük çanta kullanmayı severler. Bazı kadınlar ise yanlarında fazla eşya taşımayı sevmedikleri için küçük çanta kullanmayı tercih ederler. Günümüzde küçük çanta kullanımı oldukça fazladır. Küçükten büyüğe kadar çeşitli marka ve modellerde çanta üretimi yapılmaktadır.  Küçük çantalar çok şık görünmesine rağmen kullanım alanı daralmaktadır. Bundan birkaç yıl önce büyük çanta kullanımı moda haline gelmişti. Çanta alırken ne büyük ne de küçük çanta olmalıdır. En ideal çanta n boyutu orta boy çantalardır.

2.Kadın Çantasının Modeli ve Markası:

Eğer birine çanta almayı düşünüyorsanız öncelikle alacağınız kişinin çanta zevkini öğrenmeye çalışmalısınız. model ve marka seçimde ödemli bir unsurdur.

3.Kadın Çantasının Üretildiği Materyal:

Bayanlar yeni bir çanta alırken dikkat edilecek konulardan biriside çantanın hangi malzemeden üretilmiş oluğudur. Çantalar kumaş, deri, kürklü ve hasır olarak üretilmektedir.

Deri Kadın Çantası:

kullanım yönünden en sevilenleridir. Diğer malzemelerden üretilen çanta türlerine göre dayanıklıdır. Su geçirmediği için her mevsim kullanılır. Deri çantalara iyi bakım yapıldığı zaman uzun süre kullanabilirsiniz.

Kadın Çantası Alırken Dikkat Etmeniz GerekenPin
Kadın Çantası Alırken Dikkat Etmeniz Gereken 5 Husus! 3

Kumaş Kadın Çantası:

Kumaş malzemeden üretilen çantalar su geçirdiği için kullanım açısından iyi değildir. Su geçirmeyen kumaştan üretimi yapılan çantalarda bulunur.

Hasır Kadın Çantası:

Diğer bir çanta çeşidi olan hasır çantalar genel olarak yaz ayında çok kullanılır. Hasır çanta çeşitleri su geçirdiği için kullanım alanı sınırlıdır. Çok sık olarak çanta kullanıyorsanız hasır çantalar bu yönden iyi değildir.

Kürklü Çantalar:

Suni kürkten yapılan diğer bir çanta çeşidi kürklü çanta yani suni deriden yapılan çantalardır. Yağmurlu havalarda yağmur suyunu içine aldığı için bu çantanın kullanımı iyi değildir. Çantaların üretim durumu çantanın kullanımını ortaya çıkarır.

4.Kadın Çantasında Renk Seçimi:

Çantalarda diğer bir özellik ise renk durumudur. Renkler kişilere göre değişmektedir. Renk tercihi sizin zevkinize hitap etmelidir. Modayı takip ediyorsanız en dikkat etmeniz konulardan biri renklerdir. Renk durum ürünün materyaline göre de değişiklik göstermektedir. Bunun için alacağınız çantanın rengine özen göstermelisiniz.

İlginizi Çekebilir: Güneş Gözlüğü Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

5.Kadın Çantası Bölmeleri Olmalıdır:

Bir çantada dikkat etmeniz gereken en önemli hususlardan biride bölmeler ve fermuarlı ceplerin olmasıdır. kadınların özel eşyalarını koyabilmesi için fermuarlı ceplerin olması büyük kolaylık sağlamaktadır. Çantanızın bölmelere ayrılmış olması size daha düzenli bir çanta deneyimi sunmaktadır.

İlginizi Çekebilir

Yorum yapın

Grupanda