Kaban Alırken Nelere Dikkat Edilmeli

Kış günlerinin vazgeçilmez giysilerinden olan kaban vücudun sıcak kalmasını sağlaması yanında şık görünüm sağlamada da erkeklere yardımcı olmaktadır. Kaşe kaban alırken size en uygun olanı seçmek gerekir. Kaban alırken nelere dikkat edilmeli gibi hususlar bulunmaktadır. Bunun nedeni kabanlar uzun ömürlü olmaları nedeniyle size uzun süre eşlik edecek olmasıdır.

Kaban Alırken dikkat Etmeniz Gereken bazı Hususlar Şunlardır:

  • Alacağınız kaban kaliteli olmalı ve vücudunuza orantılı gelmesi gerekir.
  • Kalitenin yanında renk, uzunluk ve buna benzer özellikler arasında yer alır. Günlük olarak kullanacağınız kabanlar renkli ve kısa olması gerekir. Bu tarz sizi dinamik ve dinç gösterir.
  • Özel davetlere giderken giymeniz gereken kaban diz arasındaki uzunluğa denk olacak şekilde, diz hizası ve bel uzunluklarına dikkat edilmesi gerekir. Bunun için diz hizası ve bel arasındaki uzunluk ölçülere denk gelen kabanlar daha şık görünüm sağlar.

Kaban Boyu Nasıl Olmalı ?

Uzun boylu kabanlar ideal görünse de kendi boy oranınıza göre olması uygun olur. Kısa boylu veya orta boylu iseniz uzun kaban kullanımından vaz geçiniz. Uzun boylu kabanlar bacak boyunuzu geçmesi durumunda sizi kısa boylu olarak gösterir. Bunun için bel altına denk olarak gelen ölçülerdeki kaban bacak boyunuzu kesmediği için sizin uzun görünümlü olmanızı sağlar.

Kaban Modeli Nasıl Seçilir ?

Kaban modeli seçerken net bir seçim olması gerekir. Resmi olarak görünmek istiyorsanız düz ve mono yakalı olması gerekir. Günlük olarak kullanımda ise hakim ve dik yaka kullanılması gerekir. Ceplerin ve düğmelerin görünümleri de çok önemlidir. Kaşe kabanların kalınlıkları da ön plandadır. Görünüş itibarıyla şık olması ve kırışmaya karşıda çok dayanıklı kumaşlar olması ilgiyi daha fazla artırmaktadır. Kabanın kalınlığı yaza ve kışa göre değişik olmalıdır. Hareket halinizi kolaylaştırmak için gündüz giyilecek kabanlar biraz ince, gece giyilecek kabanlar ise kalın olmalıdır. Erkek kaşe kabanlar birçok renklerde üretimi yapılmaktadır. Renk yönünden çok çeşitlidir. Genel olarak erkekler tarafından seçilen renkler gri, siyah, kahverengi, lacivert gibi renkler tercih edilmektedir. Dış görünüm olarak kabanın iç astarları, cepleri ve düğmeleri de ayrı bir tasarım olmaktadır.

Kaban Alırken Nelere Dikkat EdilmeliPin
Kaban Alırken Nelere Dikkat Edilmeli

Kaşe Kaban Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Aslında bu soru tamamen sizin modaya uymanıza bağlıdır. Modayı sürekli takip eden biriyseniz kış aylarında yeni sezon ürünler almalısınız, ancak diyorsanız ki ben ucuz ve kaliteli almak istiyorum o zaman kış mevsimi bittiğinde ve herkesin artık yazlık ürün almaya başladığı zamanlarda size en uygun kaşe kabanı en ucuz fiyata bulma imkanına sahip olursunuz ve bir sonraki kışa ucuz ve sıcacık tutan kaşe kabanınız olmuş olur.

 Kaşe Kaban Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

 Birçok kişinin de bildiği alışveriş hepimiz için çok önemlidir. Özellikle kadınlar için oldukça önem arz eder. Ancak erkekler bu konuda maalesef daha tecrübesizlerdir. Erkeklerin kaşe kaban alırken dikkat etmesi gereken konuların en başında kaliteli bir ürün gelir, kaliteden kastımız ürünü elimize aldığımızda dokusunun sert olmaması gerekir, pamuklu olması gerekir, terleme yapmadığından emin olmak için bir iç astarının olması gerekir, tam kış mevsimi giyilecekse kalın olmasına dikkat etmeleri gerekir.

Online Kaban Alırken Ne Yapmak Gerekir?

 Günümüzde sık sık karşılaştığımız durum online alışverişler. Normal alışverişlerde de olduğu gibi online alışverişlerde de kadınlarımız daha önde ve dolayısıyla daha da tecrübeliler. Kabanı online almakla normal mağazadan almanın farkı elimizle dokunarak üzerimizde deneyerek alamayacağız o halde şunlara dikkat etmemiz gerekiyor;

 Erkek kabanını almanız gerekiyor almak istediğiniz güvenilir oldukça çok reklamı olan ve puanları yüksek yorumları beş yıldız olan siteleri tercih etmelisiniz. Ürün görselleri kaliteli olmalı, yaklaştırıldığında kumaşını görebilmelisiniz, ürünün boy ölçüleri olmalı ve üzerinize metre yardımıyla kendi ölçülerinizle karşılaştırmalısınız, dar kalıp mı normal kalıp mı yoksa geniş kalıp mı olduğuna dikkat etmelisiniz, üründe kumaş özelliği yazdığına kumaşının kalın mı ince mi olduğu bilgisinin yazdığından emin olmalısınız, ürünü daha önce almış ve yorum bırakmış insanların yorumlarını okumalısınız bu sayede içiniz rahat bir şekilde kabanınızı online alışverişte rahatlıkla yapabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Pantolon Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

  Online Ödemelerde Güven Problemini Nasıl Giderebiliriz?

 Az önce de bahsettiğimiz gibi erkek kabanı alırken güvenmediğiniz adını bile duymadığınız sitelerden almayacaksınız. Kartım yok zaten olsa da güvenmem diyorsanız mutlaka güvenilir ve kapıda ödemeli siteler tercih etmelisiniz şeffaf kargo talep edebiliyorsanız ürünü kapıda görme şansınız olacağından sizin ve güveniniz için daha iyi olur. Kargo tercihiniz varsa yine en iyi kargoyu seçmelisiniz bu sayede ürününüzün paketi zedelenmemiş olup elinize sapasağlam ulaşmış olur.

Kaban Alırken Nelere Dikkat EdilmeliPin
Kaban Alırken Nelere Dikkat Edilmeli

 Kaban Alırken Fiyat Karşılaştırması Nasıl Yapılır?

 Ürünü online veya normal mağazalardan alırken fiyatlara oldukça dikkat etmelisiniz. Marka ürünler diğer markasız ürünlere göre daha pahalıdır çünkü markalar reklama çok fazla bütçe ayırdıkları için fiyatları da buna nazaran oldukça yüksektir. Belki de kumaşı hatta kalitesi bile aynıdır fakat tanınmış olduğu ve daha çok masraf yaptıkları için fiyatları yüksek tutarlar. İlla marka kaban alacağım diyorsanız tek bir yerden bakıp aynı ürüne daha fazla para harcamak zorunda değilsiniz, aynı ürünü başka mağazalarda veya sitelerde araştırıp indirime giren ürünleri yakalarsanız sizin için az bütçeyle sıcacık bir kış olur.

Bugünlük bu kadar. tarz yazılarımızı takip etmek ve anında haberdar olmak için telegram sayfamıza katlabilirisniz. https://t.me/grupanda.org

İlginizi Çekebilir

Yorum yapın

Grupanda