Aliexpressten Bilgisayar Alınır mı?: Teclast f7s

Akıllı telefon fiyatına ultrabook bilgisayar! Evet yanlış duymadınız: Teclast F7s Bir akıllı telefon fiyatı kadar ücretle sizlere bu deneyimi sunuyor! Bugün sizler için Aliexpressten bilgisayar alınır mı? bundan bahsedeceğim. Düşük fiyata rağmen, dizüstü/laptop bilgisayardan ince, alüminyum bir kasaya sahip, fiyatına göre aşırı alımlı bir cihazdan bahsediyoruz. 

Aliexpressten Laptop Bilgisayar Satın Almak Mantıklımı?

Geliş Süreci ile ilgili kısa bir geçiş yapalım. Laptop bilgisayarlar gümrük yasaklı değil. ÖTV’ye dahil olmadığından sadece %20 gümrük vergisi + 10 EUR (TRT bandrol ücreti) gümrük vergisi ödedim. Aliexpressten bilgisayar almakta buna dahil.(150 EUR olan gümrük sınırında kalmak kaydıyla böyle bir alışveriş yapabilirsiniz.) Mantıklı mı kısmına gelirsek, bu sizin alacağınız markaya ve satıcıya güvenmeniz ile ilgilidir.

İlginizi Çekebilir: Aliexpress Alışveriş Hakkında Tüm Yazılarımız

Teclast Laptop İncelemesi :

Özel kutusunda gelen teclast cihazımız aksesuar olarak yanında adaptörü ve adaptör başlıkları ile geliyor. Tasarımına uygun olarak küçük bir adaptör seçilmiş ve uç kısmı sökülebildiğinden daha küçük bir çanta ile rahatça taşınabilmesi amaçlanmış.

İlginizi Çekebilir: Laptop Satın Alma Rehberi Ve Dikkat Etmeniz Gerekenler

Görünüm:

 Aliexpress’ten aldığım Dizüstü bilgisayar, maliyetinden daha pahalı görünüyor. Daha çok bir ultrabook’u andırıyor. Gövde tamamen alüminyumdan üretilmiş. İşçilik mükemmel, her şey dikkatlice yapılabiliyor, her şey ayarlanıyor, geri tepme yok, vs. Klavye rahat, tuşlar gayet büyük, Tek kötü yanı tuşlarda arka ışık yok. dokunmatik yüzey normal bir dizüstü bilgisayara göre büyük ve işlevli hareket desteği ile şaşırtıcı derecede iyi.

Aliexpressten Bilgisayar Alınır mı teclast f7sPin

Girişler:

Dizüstü bilgisayarın sağ tarafında, micro sd kart yuvası, 3,5 mm ses çıkışı ve USB 3.0 bağlantı noktası bulunmaktadır. Sol tarafında adaptör girişi , led göstergesi ve USB 3.0 bağlantı noktası ve mini HDMI bağlantı noktası bulunmaktadır.

Aliexpressten Bilgisayar Satın AlmakPin

Ekran:

14.1 İnç boyutunda IPS ekranı ile gelen cihazın ekranı cam ile korumalı. Ön tarafında bir web cam bulunmaktadır. Ekran iyi, 180 dereceye yakın görüş açısı iyi renk sunumu ve kontrast.

Hafıza:

Teclast F7s 128 GB SSD diske sahiptir. Bunun yanı sıra, alt kısmında bulunan m.2 SSD girişi ile 1 TB kadar arttırılabilir hafıza özelliği cihazı bir adım öne çıkarmaktadır.

Ram Bellek:

8 GB ram’e sahip olan cihaz piyasadaki eşdeğerlerine göre (çoğu 4 gb ram ile üretilir.) daha iyi bir performans deneyimi sağlıyor.

Pil Ömrü:

Pil,%80 ekran parlaklığı ile internet modunda 6–7 saat dayanır. Photoshop ve bazı çevrimiçi videolar izleyerek, pil 4–5 saat dayanmaktadır. Laptoplarda bulunan Eski tip pillere nazaran 38.000 mah polimer pil kapasitesi ile çoğu işinizi prizden uzun bir süre uzak durarak halledebilirsiniz.

Sonuç:

Çok daha pahalı görünen ve hissettiren iyi ve ucuz bir dizüstü bilgisayar arıyorsanız tam size göre! Eğer Bilgisayar ile internette sörf yapacak benim gibi bir blog yazacaksanız hiç düşünmeden alabilirsiniz. Ağırlık olarak benzerlerine göre ultra hafif ve slim yapıda olduğundan her yere yanınızda taşımanız için ideal. Güzel IPS ekran, çok daha pahalı görünen ve hissettiren alüminyum gövde. Geniş dokunmatik yüzeyli rahat klavye. Bir diğer artı ise 8GB RAM’in varlığı, çünkü bugün 4GB yeterli değil.
Herhangi birinin için ucuz ve yeni bir dizüstü bilgisayara ihtiyacı varsa, Teclast f7s biçilmiş bir kaftan. 

Grupanda’dan bugünlük bu kadar. Aklınıza takılanları konu altından sorabilirsiniz. Şimdilik hoşçakalın.

İlginizi Çekebilir

Yorum yapın

Grupanda