Gittigidiyor’dan Alışveriş Yapmak Güvenli mi?

Grupanda’dan herkese merhaba! Gittigidiyor’danOnline alışveriş yapmayı düşünüyorum fakat daha önce yapmadım veya güvenli midir gibi sorular aklınızı kurcalıyorsa tam yerine geldiniz! Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Sizleri aramızda görmek mutluluk verdi.

Hatırlıyorsanız yakın geçmişte TV marketing satışları vardı. Uzun reklamlar, ürün tanıtımları, 1 alana 5 bedava gibi… (hala uydu kanalları içinde bu sistem devam ediyor aman ha uzak duralım) Bu sistemden alışveriş yapanların yaşadığı mağduriyetleri hatırlar gibi oluyorum. Aldığım ürün bu değildi! Fakat nasıl olur bu kalite berbat garanti yok vs vs. İşte bu travma bize görmeden alışverişin güvensiz olduğunu öğretti. Ama gerçek bu değil!

Gittigidiyor Nasıl Bir Site?


Gittigidiyor sitesi bu ön yargılarınızı yıkabilecek özelliklere sahip bir online alışveriş sitesidir. Alıcı ve satıcıyı koruyan sıfır risk sistemine sahiptir. gittigidiyor güvenilir bir internet sitesidir. Günlük milyonlarca satııyı buluşturan pazar yeridir. gittigidiyor iyi bir site olarak online alışverişin öncü şirketlerinden biri haline gelmiştir.

Siz gittigidiyor nasıl bir firmadır diye düşünmeden biz cevabını verelim. Gittigidiyor sitesi bir Ebay şirketidir. Ebay ise 1995 yılında kurulmuş olan dünyanın en büyük alışveriş sitelerinden biridir. Şirket Türkiye piyasasına gittigidiyor ile giriş yapmıştır.

Gittigidiyor'dan Alışveriş Yapmak Güvenli mi?Pin

Peki Gittigidiyordan Alışveriş Yapmak Güvenli mi?


Elbette gittigidiyor pazar yerinde sıfır risk sitemi ile güvenli bir alışveriş yapabilirsiniz. Ödemeniz tamamen koruma altındadır. Ürünün görseldeki ve açıklama kısmında anlatılan gibi olması gittigidiyor güvencesi altındadır. Peki bu nasıl oluyor?


Gittigidiyor satıcı ile alıcı arasında garantör rolü oynamaktadır. Siz gittigidiyor üzerinden alışveriş yaptığınızda ödemeniz gittigidiyor havuzuna düşer. Ödemeniz satıcıya aktarılmaz. Ürün size gelir siz ürünü kontrol edersiniz ve herhangi bir problem yoksa ürünü onaylarsınız. Sizin onayınızdan sonra, ödeme havuzundan satıcıya ücret iadesi gerçekleştirilir. Dahasıda var… e ticarette tüketici koruma kanunu ile birlikte 15 gün koşulsuz iade etmeniz mümkün.iade işlemleriniz de kargo ücreti tamamen satıcıya ait.

Sonuç olarak gittigidiyor internet sitesini amerikanın en büyük açık arttırma sitesi e-bay sitesine bağlı olması, binlerce satıcı ve milyonlarca müşterisi ile gayet güvenli ve alıcıyı koruyan bir alışveriş sitesidir. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Aklınıza takılanları konu altından sorabilirsiniz


Bugünlük bu kadar. Şimdilik hoşçakalın. Grupnada mutlu alışveriler diler.

İlginizi Çekebilir

Yorum yapın

Grupanda