Zara Online Alışveriş Nasıl Yapılır ?

İnternetin ve teknolojinin gelişmesiyle uzun soluklu bir şekilde hayatınıza yerleşen online alışveriş sayesinde, Her mağaza kendi online alışveriş platformunu daha profesyonel ve hızlı hale getirdi.Bunlardan biride Zara mağazalarıdır. Zara online alışveriş nasıl yapılır gelin hep birlikte bakalım.

Zara’da Online Alışveriş Nasıl Yapılır?

 Öncelikle Google Chrome’da temiz bir sayfa açılır. Ve arama yerine (büyüteçle simgesinin olduğu yere)tıklanır. Ve imleç yazmanız için hareketli bir hale gelir. Ve arama yerine www.zara.com.tr yazılır ve enter tuşuna basılır. Ya da başka bir sayfa açıksa o sayfanın da arama yerine yine yazdığınızda yine Zara’nın ana sayfası önünüze açılacaktır.

ilk ana sayfası baya karışık görünüyor. Yapmanız gereken resimde ok işaretleri ile gösterdiğimiz seçenekleri kullanmak ve koleksiyonları görüntülemek.

Zara Online AlışverişPin
Zara Online Alışveriş Nasıl Yapılır ? 3

Zara’da Online Ne Arıyorsunuz?

 Ne alacağınız belli ise direk arama yerine alacağınız şeyi yazabilirsiniz. Örneğin; Takım elbise ya da Disney karakterli bir şeyler istiyorsanız Disney ya da Looney Tunes yazabilirsiniz. Enter’a bastığınızda ilgili kategori örnekleri fiyatları ve beden seçenekleri ya da ayakkabı alacaksanız numara seçenekleri ile yazılı bir halde önünüze dökülür.

 Örneğin; Disney karakterli bir tişörtler önünüze açıldı siz içinden bir tanesini seçmek için tıkladınız ve tıkladığınız tişört detayları ile birlikte önünüze açıldı. Hemen fotoğraflarına bakıp bedeninizi seçtikten sonra “Sepete Ekle” kısmından sepete atabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Kadın Çantası Alırken Dikkat Etmeniz Gereken 5 Husus!

 Zara Online Alışverişi Nasıl Tamamlarım?

 Eğer başka şeylerde alacaksanız bu şekilde ürüne tıklayıp beden seçip sepete atmaya devam edebilirsiniz. Sonrasında sepet kısmına imleci getirerek tıkladığınızda sepetiniz önünüze açılacak ve burada toplam fiyatı ve devam butonunu göreceksiniz. Eğer her şey sizin için tamamsa devam et butonuna tıklıyorsunuz. Burada iki seçenek önünüze çıkacak biri “Oturum Aç” diğeri “Misafir Olarak Satın Al”. Oturum Aç kısmına gelirseniz üye iseniz hemen mail adresiniz ve şifrenizi girerek ilerleme kaydedebilirsiniz. Eğer Üye değilseniz üyelik oluşturmanız gerekmektedir. Burada bilgileri doldurup bir defaya mahsus olmak üzere alışverişini tamamlayabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Gratis Online Alışveriş Nasıl Yapılır?

 Misafir olarak satın al kısmından ilerlemek isterseniz de butona tıklıyorsunuz. “Gönderi Bilgilerini Yazın” kısmında yer alan bilgileri doldurmanız gerekmektedir. Orada küçük bir not var “E- posta adresime Zara ile ilgili haberlerin gelmesini istiyorum.” eğer isterseniz buna da tıklayarak haberdar olabilirsiniz. Sonra siparişinizi neren almak isterseniz sayfası açılacak oradan istediğiniz seçeneğini tıklayacaksınız. Sonrasında kart bilgilerinizi girdikten sonra alışveriş tamamlanmış olacak.

İlginizi Çekebilir

Yorum yapın

Grupanda