Trendyoldan Alışveriş Güvenli mi?

İnternetten alışveriş yapmak hayatımızı büyük ölçüde kolaylaştırmaktadır. Teknoloji çağının da etkisiyle online alışveriş insanların vazgeçilmezi olduğunu hep beraber görmekteyiz. Bu online alışveriş sitelerinden en popülerlerin başında Trendyol gelmektedir. Peki Trendyoldan alışveriş güvenli mi ?

Çevremizde neredeyse herkes bir kez de olsa bu siteden alışveriş yapmıştır. Trendyol’dan yapılan alışverişlerin tamamen güvenli olduğu üye yorumlarından anlaşılmaktadır. Kaygı taşımadan alışveriş yapılacak bir site olduğu söylenebilir.

Trendyoldan Alışveriş Güvenilir mi ?

Trendyol Çin menşeili aliababa-aliexpress grubuna satıldıktan sonra güvenliği konusunda bazı tereddütleriniz olabilir. Fakat bu grup şuan dünyaya satış yapan gayet güvenilir bir şirkettir.

 Trendyol’dan Neler Alınır?

 Trendyol içerisinde kıyafetten kozmetiğe, kişisel bakımdan, hayvan ürünlerine, gıdadan temizlik malzemesine kadar pek çok alanda hizmet vermektedir. İstediğiniz ürünü sepetinize ekleyerek birkaç gün içinde ürününüze ulaşabilirsiniz.

 Trendyol’da Kargo Fiyatları Nasıl Belirleniyor?

 Trendyol’daki kargo fiyatlarını mağazalar belirlemektedir. Örneğin bir mağazada 30 TL üzeri alışverişe kargo bedava kampanyası varken bir diğer mağazada bu tutar 50, 100, 150 TL’yi bulabilmektedir. Şimdi yeni gelen uygulama ile kargonuzu sitenin belirlediği noktadan teslim alırsanız hem ücret ödemez hem de kupon kazanırsınız. Bu kupon tutarı da 10 TL’dir, bir sonraki alışverişinizde kullanabilirsiniz.

Trendyoldan Alışveriş Güvenli miPin
Trendyoldan Alışveriş Güvenli mi

 Trendyol’da Ödeme

 Alışverişlerde ödemeyi isterseniz internete açık bir banka kartıyla, isterseniz bir kredi kartıyla ya da kapıda ödeme seçeneğiyle yapabilirsiniz. Kapıda ödeme seçeneğinde belli bir tutar kapıda öderken sizden ekstra alınacaktır. Diğer kartla ödeme yollarını gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz çünkü bu ödeme türlerinde de herhangi bir sıkıntı meydana gelmemektedir.

 Trendyol Cüzdan

 Ayrıca Trendyol cüzdan uygulamasını kullanarak da puan biriktirebilirsiniz. Cüzdan hesabına gönderdiğiniz para ile yapılacak alışverişlerde Ödediğiniz tutara göre cüzdanınıza ayrıca bir para gelmektedir. Bu biriken paraları sonraki alışverişlerinizde de kullanabilirsiniz. Yeni üyelere özel bu uygulama kullanılırken de ekstradan bir puan hediye edilmektedir. Alışverişi bu şekilde daha karlı bir hale getirmeniz mümkündür.

İlginizi Çekebilir: Trendyol İade İşlemi Nasıl Yapılır ?

 Trendyol’a Olan Güven

 Kullanıcı ve üye yorumlarıyla Trendyol’un ne kadar güvenilir bir site olduğu aşikardır. Hiç endişelenmeden internet alışverişinizi bu şekilde yapabilirsiniz. İade ve değişim şartlarıyla kullanıcılarına kolaylık sağlayan Trendyol, puanlama ve yorum özellikleriyle de ürünleri daha önce alıp kullanan üyelerin; diğer üyeleri bilgilendirmesini sağlamaktadır. Evinizden hiç çıkmadan, virüs derdiyle uğraşmadan, kullanıcı yorumlarıyla beraber kafanızda bir fikir oluşturarak, güvenle alışverişinizi yapabilirsiniz.

Trendyola gitmek için tıklayın.

İlginizi Çekebilir

Yorum yapın

Grupanda