Banggood Bedava Ürün Nasıl Alınır?

Hepimiz ücretsiz ürünler almaya bayılıyoruz. Bazı alışveriş siteleri kampanyalar yapıyorlar. Bu alışveriş siteleri genellikle yurt dışı alışveriş siteleri oluyor. Banggood’da bunlardan biri. Peki banggood bedava ürün nasıl alınır? Gelin hep birlikte bakalım.

Banggood yeni başlattığı bir kampanya bulunuyor: Slash. Bu kampanya ile Slash ürünlerinden  istediğinizi seçiyorsunuz ve seçtiğiniz ürünle ilgili slash linkini paylaşarak arkadaşlarınızdan dostlarınızdan slash yapmalarını size yardımcı olmaları istiyorsunuz. Gönderdiğiniz linke girip her kişi 1 slash yaparak fiyatını ücretsiz hale gelene kadar devam etmeniz gerekiyor.

Mantık aslında şu ne kadar ekmek o kadar köfte. Siz ne kadar fazla kişiye slash linki paylaşarak işlem yaptırırsanız ücretsiz ürüne o kadar yaklaşmış olacaksınız.

Slash işlemi 2 şekilde olmaktadır.

1- Çokça kişiden yardım alarak Bedava ürün almak.

2- Az kişiden yardım alarak inidirim kazanmak.

Bunların ikisini karıştıramaya dikkat edin.

Banggood Bedava Ürün Almak

  • Banggood uygulamasını telefonunuza Google play marketten indirin.
  • Ana Sayfada bulunan “Hesap” sekmesine tıklıyoruz.
Banggood Bedava Ürün nasıl alınır
Pin
  • 3.Açılan sayfada (altta resimde görüldüğü gibi) “Ücretsiz Al” butonuna tıklıyoruz.
Banggood Bedava Ürün Nasıl Alınır?Pin
  • 4- Bu sayfada “Get İt For Free” Sekmesi altından başvuru yapacağınız ürünü seçerek “Slashla” Butonuna tıklayın.
bedava ürünPin
  • 5-Slashla butonuna tıkladığınızda gelen ekrandan linki alarak arkadaşlarınız dostlarınız ve yazı sonunda vereceğimiz sayfalarla paylaşarak ücretsiz ürününüze sahip olacaksınız. Her çağırdığınız kişi slashlamasına yardım et butonuna tıklayarak ürün ücretini sıfıra doğru yaklaştıracak ve sonunda ürün ücretsiz olacaktır.

Size şu ana kadar Banggood  Slash ile ücretsiz ürün almayı anlattık. Şimdi ise indirimli ürün almayı anlatıyoruz. Tek farkı “Get İt For Free” sekmesi yerine “Get İt Blow Cost” sekmesi altındaki ürünlerden seçerek indirim kazanmaktır.

Banggood Bedava Ürün Nasıl Alınır?Pin

Şimdi asıl mesele bu kadar kişiyi nerden bulup da slashla butonuna tıklatacaksınız? Bu işlerle ilgili olan bir gruba dahil değilseniz ücretsiz ürün almanız pek mümkün görünmüyor. Peki ne yapmalısınız?

Dikkatiniz Çekebilir: Aliexpress’ten Bedava Ürün Nasıl Alınır?

Telegram’da bulunan slash grupları tam size göre. Ve bir çok ücretsiz ürüne bu gruplar sayesinde ulaşan kişiler var.Yapmanız gereken telegram uygulamasını indirmek ve “BANGGOOD SLASH GRUBU” aratarak gruplara katılmak.

Yapmanız gereken sadece bu kadar. Aklınıza takılan soruları konu altından sorabilirisiniz. Şimdilik hoşçakalın. Grupanda bol bedavalı günler diler.

İlginizi Çekebilir

Yorum yapın

Grupanda