Hepsiburada’dan Yurt Dışı Alışverişi Yapmak

Merhaba Grupanda takipçileri. Hepinizin yurt dışı alışverişe meraklı olduğunu biliyoruz 🙂 Lütfen bu dürtünüzü bizden gizlemeye çalışmayın. Yakın zamanda hepsi burada internet sitesi yurt dışından alışveriş yapabilmeyi sağlayan bir bölüm oluşturdu. Peki hepsiburada internet sitesinden yurt dışı alışverişi yapmak ne kadar mantıklı?

Öncelikle size sistemden biraz bahsedelim. Hepsi burada online mağazasında yurt dışı alışveriş bölümüne giriş yaparak satın almak isteğiniz ürünü seçiyorsunuz. Ödeme ekranında ürüne vergilerde eklendikten sonra ödeme yapmanız gerekiyor.

HepsiBurada Yurt Dışı Alışveriş Teslim Süresi Ne Kadardır?

Hepsiburada internet sitesinde Teslimat süresinin 15 iş günü olduğu belirtilmiş. 15 iş günü hafta sonları eklendiğinde 23 gün gibi bir süreye tekabül etmektedir.

Satın Aldığım ürünün Yurt Dışından Alışveriş Olduğunu Nasıl Anlarım?

Satın alacağınız ürün görseli altında ”Hepsi Yurt Dışından” ikonu bulunmaktadır. Bu ikon yurt dışından satın aldığınızı göstermektedir.

Hepsiburada Yurt Dışından Alışverişte Kargo ücreti Öder miyim?

Hayır tüm alışverişleriniz kargo ücreti dahil olarak satın alma işlemi yaparsınız.

Bu sistemin en güzel yanı tüm gümrük işlemlerinin hepsi burada sitesi tarafından yapılması. Yani ürün gümrükte kaldı derdiniz bu sitemde yok. İkinci güzel yanı ise gümrük vergilerinin peşin ödenmesi. Yani siz ödeme ekranına geldiğinizde gümrük ücretleri peşin olarak yansıtılıyor. Sizde artık dertsiz bir şekilde ürünü bekliyorsunuz.Hepsiburada'dan Yurt Dışı Alışverişi YapmakPin

Bu iyi yanların yanı sıra elbette olumlu olmayan yönlerde mevcut. Örneğin satın aldığınız bazı ürünler yurt içi fiyatları ile aynı.  ve bu ürünler zaten yurt içinde de mevcut. Cüzi farklar ödeyerek daha kısa sürede ürünlere sahip olabilirsiniz.

Dikkatinizi Çekebilir: Gittigidiyor’dan Nasıl Alışveriş Yapılır?

Hepsiburada Yurt Dışı Alışverişi Yapmak Mantıklı mı?

Şuan için ürün portföyünde 12 bin ürün mevcut. Tabi ki her aradığınız ürünü bulamasanız da son gelen gümrük kanunu ile alternatif bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Vergilerin peşin olması ve tüm gümrük işlemlerinin hepsiburada tarafından yapılması harika bir seçenek. Grupanda olarak tavsiyemiz; 

Yurt dışından bir sipariş vermeden önce hepsiburada yurt dışından alışverişe uğramanız. Belki aradığınız ürüne daha az meşakkatle sahip olabilirsiniz.

Grupanda’dan şimdilik bu kadar. aklınıza takılanları konu altından sorabilirsiniz. Grupanda bol tasarruflu alışverişler diler . Şimdilik hoşçakalın.

 

İlginizi Çekebilir

Yorum yapın

Grupanda