Steam Topluluk Pazarından Nasıl Para Kazanılır?

Grupanda ailesinden herkese merhaba, Bugün sizler için değerlediğim yazımda Steam pazarından item alıp satarak nasıl para kazanabilirsiniz bunun birkaç etkileyici yolunu anlatmaya çalışacağım.

1-ANLIK DÜŞEN İTEMLERİ YAKALAMA

Öncelikle steam cüzdanınızda minimum 50 TL bulunması gerekiyor. Ardından aşağıdaki resimde görüldüğü gibi steam-topluluk-pazar adımlarını izliyoruz.

Steam Topluluk Pazarından Nasıl Para Kazanılır?Pin

ve ardından yeni listelenenlere tıklıyoruz.

Steam Topluluk Pazarından Nasıl Para Kazanılır?Pin

Buradan sonra yapmanız gerekenler listeyi yenile yazısına sürekli tıklamak olacaktır, siz her tıkladığınızda anlık olarak listeye yeni ve en ucuz itemler düşecektir sizin burada yapmanız gereken en uygun itemi yakalayıp satın almak olacaktır. sizin için şu şekilde bir örnek bırakıyorum aşağıya.

Steam Topluluk Pazarından Nasıl Para Kazanılır?Pin

kırmızıyla işaretlediğim itemin steam topluluk pazar fiyatı 1.29 kuruş gördüğünüz gibi bir kullanıcı bunu pazara 0.41 kuruş fiyattan bırakmış bu itemi alıp sattığınızda 0.90 kuruşluk bir kazanc sağlamış oluyorsunuz örnek verecek olursam ben yarım saatlik bir süre içerisinde 50 tl lik cüzdan bakiyemi 84 TL’ye çıkardım. Eğer ufak meblağlarla uğraşamam diyorsanız yüksek fiyatta satılan itemleri uygun fiyata kovalamanız size daha hızlı kazanç sağlayacaktır.

2-STEAM BOTUYLA İTEM ÇEKME

Şimdi gelelim steam pazarından para kazanmak için bir başka yönteme. Steam kullanıcıları topluluk pazarındaki büyük pastayı gördükten sonra hızlı para kazanmak için çeşitli yöntemlere başvurmaktadır, Bunların başında steam botu gelmektedir. Botun kullanımı oldukça basittir Lakin bu botu kolay kolay her yerde bulamazsınız. Bulsanız bile çalışacağının garantisi yoktur. Eğer gerçekten çalışan bir steam pazar botu arıyorsanız bunun için 300 ila 500 TL arasında bir meblağ gözden çıkarmanız gerekmektedir. Hangi itemi almak istediğinizi bota yazıyorsunuz ve hangi fiyattan almak istediğinizi belirtiyorsunuz ve botu çalıştırıyorsunuz, Artık tek yapmanız gereken beklemek aradığınız fiyattan item satışa koyulduğu an bot sizin için o itemi satın alıp envanterinize yerleştirecektir.

Steam Topluluk Pazarından Nasıl Para Kazanılır?Pin

Bugünlük bu kadar aklınıza takılanları konu altından sarabilirsiniz. Şimdilik hoşçakalın.

İlginizi Çekebilir

Yorum yapın

Grupanda