AliExpress Black Friday ve Cyber Monday Fırsatları Nedir?

Bilge panda Grupanda’dan herkese merhaba! Black Friday yaklaşıyor. Fakat bu Kara Cuma-Black Friday nedir? Cyber Monday fırsatları nedir? Aliexpress’te ne zaman başlıyacak? Hepinizin merak ettiğini biliyoruz.(Güncellendi)

Geniş bir ürün yelpazesine sahip AliExpress, bu Black Friday ve sonrasında olan Cyber Monday ‘de ne tür indirimler yapacak tahmin etmek çok zor görünüyor. Sadece sitenin bazı ciddi indirimler sunacağını biliyoruz. Son yıllarda bazı kategorilerde % 70’e varan indirimler gördük. Bu yüzden dört gün kesintisiz indirimli alışveriş için kendinizi hazırlayın.

AliExpress Black Friday ve Cyber Monday Fırsatları Nedir?Pin

Black Friday Nedir?
Bu alışveriş gününe tarihte ilk defa 1961 yılında gazetelerde Black Friday olarak bahsedilmiştir. O günde, Philadelphia’da, alışverişten dolayı oluşan yoğun trafik ve zorluklar nedeniyle bu isim verilmiştir.

Alışverişe Ne Zaman Başlayabiliriz?

Kara Cuma-Black Friday indirimleri AliExpress’te 23 Kasımda başlıyacak. Türkiye’de de 23 Kasımda başlayacak olan black friday indirimleri, Saat dilimi farklılıkları nedeniyle AliExpress’te çok sayıda yerel perakendeciden daha erken başlıcaktır.

AliExpress Black Friday ve Cyber Monday Fırsatları Nedir?Pin

AliExpress Black Friday Fırsatları Nedir?

elektronik, spor, giysi ve aksesuarlardaki belirli ürünlerde % 70’e varan indirimlerden yararlanacağız. Bu belirli fırsatlar hakkında güncellemeler için bizi takip etmeye devam edin.

AliExpress Black Friday ve Cyber Monday Fırsatları Nedir?Pin

AliExpress Cyber Monday Fırsatları Nedir?

Black Friday’daki fırsatları kaçırdığınız takdirde, Cyber Monday tüm hafta sonu sürecek. Bazı benzersiz Cyber Monday fırsatları da mevcut olabilir. Sizlere bu fırsatları sunmak için elimizden geleni yapacağız . Şimdilik hoşçakalın.

Grupanda bol indirimli bir alışveriş diler.

İlginizi Çekebilir

Yorum yapın

Grupanda