Vialand isfanbul Tema Park’ ta %50 efsane indirim!

Merhaba grupanda sakinleri, vialand isfanbul tema park’ta %50 indirim den faydalanarak çocuklar gibi eğlenmeye ne dersiniz? Hemen vodafone yanımda uygulamasını indirin bu eşsiz fırsatı kaçırmayın! Grupanda iyi eğlenceler diler. (Güncellendi)

KULLANIM KOŞULLARI

Kampanya 31.12.2018 tarihine kadar geçerlidir. Kampanya kapsamında, aktif Vodafone abonelerine isfanbul Tema Park tam fiyatı üzerinden %40 indirim uygulanacaktır.

Kampanya Şifresi, Vodafone Yanımda veya Avantaj Cepte uygulaması üzerindeki İsfanbul kampanya sayfasından “Kampanyaya Katıl” butonuna tıklayarak alınabilir. Vodafone aboneleri aldıkları şifreyi İsfanbul gişesinde kasa görevlisine söyleyerek kampanyadan yararlanırlar.

Şifreler tek kullanımlıktır. Her şifre ile 1 kişi tek seferde 5 adet bilet alma hakkı kazanabilecektir. Şifreler, kampanya sona erdiğinde geçerliliğini yitirir. Başka bir kampanya ile birleştirilemez. Kampanya stok ve kontenjanlarla sınırlıdır.

Arefe, bayram ve resmi tatillerde kampanya geçeli değildir.

Aktif abonelik kısıtlı. dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış statüler dışındaki aboneliklerdir. Kampanya kapsamında hizmeti sağlayacak firmanın hizmeti sağlaması sırasında doğabilecek olumsuz durumlardan Vodafone sorumlu değildir. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı İsfanbulve Vodafone’da saklıdır.

İlginizi Çekebilir

Yorum yapın

Grupanda