Viasea Temapark Ve Akvaryum’da 1 Bilet Alana İkincisi Bedava!

Kampanya 31.12.2018 tarihine kadar geçerlidir. Kampanya kapsamında, aktif Vodafone abonelerine Viasea Tema Park ve Viasea Akvaryum’dan 1 bilet alana 2. Bilet hediye edilecektir. Kampanya şifresi, Vodafone Yanımda veya Avantaj Cepte uygulaması üzerindeki Viasea kampanya sayfasından “Kampanyaya Katıl” butonuna tıklayarak alınabilir. Vodafone aboneleri aldıkları şifreyi Viasea gişesinde kasa görevlisine söyleyerek kampanyadan yararlanırlar. Biletler gişeden alınmalıdır. Şifreler tek kullanımlıktır. Şifreler, kampanya sona erdiğinde geçerliliğini yitirir. Başka bir kampanya ile birleştirilemez. Kampanya stok ve kontenjanlarla sınırlıdır. Aktif abonelik kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış statüler dışındaki aboneliklerdir. Kampanya kapsamında hizmeti sağlayacak firmanın hizmeti sağlaması sırasında doğabilecek olumsuz durumlardan Vodafone sorumlu değildir. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Viasea ve Vodafone’da saklıdır. Detaylı bilgi için https://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Avantaj-Cepte.php adresini ziyaret edebilirsiniz.

Viasea Akvaryum Nedir?

Viasea Akvaryum birçok “en” ve “ilk” e sahip…

Dünyanın ilk iklim temalı akvaryumu olan Viasea Akvaryum’da farklı iklim kuşakları içerisinde yaşayan binlerce deniz altı canlısının yaşamlarını gözlemleyebileceksiniz.

Eğitim ve eğlencenin bir araya geldiği Viasea Akvaryum’da 47 farklı temalı sergide 12.000’in üzerinde deniz canlısı sizleri bekliyor. Boğaziçi’nin tarihine su altından bakarak, İstanbul’un en uzun su altı akvaryum tünelinde köpekbalıklarıyla dolu bir dünyanın kapılarını aralayabilirsiniz.

Viasea Temapark Ve Akvaryum’da 1 Bilet Alana İkincisi Bedava!Pin

Biberonla Koi balığı besleme ve sadece Viasea Akaryum’da deneyimleyebileceğiniz, günlük sınırlı sayıda sunulan özel elle Vatoz balığı besleme aktivitelerine katılabilir, sadece Viasea Akvaryum’da sergilenen canlı türleri hakkında rehberlerimizden bilgi alabilirsiniz.

Viasea Temapark nedir?

Dünyanın ilk 5 fonksiyonlu marina ve yaşam merkezi olma özelliğini taşıyan ve tamamı deniz üstünde tasarlanmış Viaport Marina bünyesinde yer alan Viasea Tema Park, İstanbul Anadolu Yakası’nda, Tuzla’da İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova ve Adapazarı’nın birleştiği noktada misafirlerine hizmet veriyor.

Viasea Temapark Ve Akvaryum’da 1 Bilet Alana İkincisi Bedava!Pin

Her yaştan misafirlerine benzer bir eğlence deneyimi ve güzel bir gün geçirmeyi vaat eden Viasea Tema Park’ta, dünyanın en heyecan verici roller coasterları arasında olan fenomen Red Fire ile birlikte toplam 28 ayrı eğlence ünitesi yer alıyor.

Dünya standartlarında teknoloji kullanılarak tasarlanan Viasea Tema Park, modern eğlence ünitelerinin yanı sıra klasik Türk lunapark kültürünü de yaşatıyor.

Viasea Akvaryum ve Via Entertainment aile eğlence merkeziyle iç içe tasarlanmış Viasea Tema Park’ta Dünya’nın en iyi üreticilerinin eğlence üniteleri hizmet veriyor.

Viasea Tema Park, misafirlerine; profesyonel bir misafir ilişkileri, ünite operasyon, yiyecek içecek, bebek bakım, güvenlik, temizlik ve revir hizmeti sunuyor.

NOT : Pazartesi günleri kapalıdır.

İlginizi Çekebilir

Yorum yapın

Grupanda